Mycket märkligt...

Sitter och tittar på lite bilder på datorn och hittade följande bild...
Historien var den att jag och Marcus hade stekt lax till middag. Under tiden råkade någon liten bit hamna utanför stekpannan men togs inte upp direkt.
Efter maten skulle vi plocka undan och diska. Jag var precis på väg att torka spisen när jag ser följande:

Det här är alltså en av de bitar som har hamnat på sidan om stekpannan.
Vet inte hur länge jag stod och tittade på biten innan jag hämtade kameran.
Måste säga att det var lite skrämmande att se vad biten föreställer...

Blandade bilder på grabbarna












Granris...

Idag har vi varit ute med hundarna i skogen och givetvis fick kameran följa med...
Av någon anledning tycker jag det är sååå roligt att knäppa närbilder - på det mesta.




Sigge - en polishund?

Jag tror att Sigge hädanefter kommer att få jobba som polishund. =)

I fredags åkte jag, Marcus och hundarna upp till Luleå för att bo på vandrarhem en natt för att sedan fortsätta vår färd till Boden och hundutställning.
Vid elvatiden på fredagkvällen låg vi i våra sängar för att hinna få lite sömn då väckaren var ställd på 05.15. Hundarna låg lugn på golvet och sov. Vid tolvtiden vaknar jag av att Sigge morrar/skäller på något han hör utanför vår dörr. Jag säger åt honom att vara tyst då man inte gärna ville väcka de andra som bodde där. Han kom då och la sig i min säng och jag försökte somna om. Jag hörde folk som pratade utanför på gatan samt folk som gick i korridoren. Även Sigge hörde detta och fram till runt halvtvå-tiden låg han och småmorrade och skällde lite grann. Jag blev mer och mer irriterad över att inte få sova. Till slut måste ljuden han hörde ha upphört för nästa gång jag vaknade var det av väckarklockan.

Jag klev upp, klädde på mig och gick ut för att rasta hundarna. När jag kom tillbaka gick jag till köket som låg ett par dörrar ifrån våran för att hämta vatten till hundarna. På golvet framför kontorsdörren såg jag träbitar som låg på golvet och tänkte först att det nog hade gått vilt till vid någon fest under natten och att det nog var det Sigge hade hört. Men när jag tittar upp ser jag att dörren delvis är förstörd och att låset är uppbrutet och slängt på ett bord. Det hade alltså varit inbrott under natten!!! Jag hämtade vattnet, gick tillbaka till vårt rum om ringde de som hade vandrarhemmet för att meddela att de hade haft inbrott under natten. Han var väldigt tacksam över att få veta så fort som möjligt.

Så tack och lov klev man aldrig upp för att kolla vad han skällde på/eller för att gå på toaletten!!
Man vet aldrig vad kriminella personer skulle få för sig att göra om de skulle bli påkommen just vid ett inbrott...

Så hädanefter ska vi träna Sigge till polishund! =)

RSS 2.0