Vilken enorm skillnad

Efter att vi knäppt 12-veckors korten på Sigge blev jag nyfiken och letade reda på en bild av Gizmo från ungefär samma ålder. Oj, vilken skillnad!!
Det ska verkligen bli spännande att se vad det blir av Sigge när han blir stor!! =)

Sigge är 12 veckor och 2 dagar.

Gizmo är 11½ vecka.


12 veckor + 2 dagar

Nu har lillebror hunnit bli 12 veckor och 2 dagar.
Och det känns som att vi har haft honom hur länge som helst. =)
I onsdags var det dags för 12-veckors vaccinationen. Allt gick hur bra som helst när vi kom in till veterinären - ända tills de tog fram sprutan och stack den i nackskinnet. Jäklar vad han skrek!! Då var det inte så roligt längre...
Vi fick med oss lite hundmat hem, både torrfoder och burkmat. Så jag undrar när han ska få den lyxiga maten... =)

På lördag åker vi ner till Sundsvall där vi stannar till 02.00 natten till söndag. Därefter bär det iväg med buss till WW-08!! Vi ska parkera vid de 4 (!) Goldenringarna och bara njuta av snygga hundar! Självklart ska vi försöka hinna titta på lite prylar också. Ska äntligen unna mig en ny effileringssax. Den gamla börjar bli lite sliten... Sen blir det även en Tävlingsbok att ha alla Sigges papper och kommande kritiker i.

Givetvis har vi vägt Sigge nu...12 veckor och 1 dag gammal vägde han 12,5 kg. Så viktkurvan går stadigt uppåt.

Gizmo har alltid varit otroligt duktig på att stå. Sedan första gången jag ställde upp honom på ett bord vid 9½ veckas ålder har han varit suverän på att ställa sig. Så jag har haft ganska höga krav på Sigge...men det verkar som om det har löst sig... =)








RSS 2.0