Skogspromenad m.m


























Blötdjur

I måndags var vi ute med hundarna vid Hörnsjön, perfekt promenadväg runt en sjö. Och givetvis vistades hundarna mer i vattnet än på land. =)
Sigge har bara badat någon gång förut och då mest plaskat runt vid stranden. Nu var det första gången han simmade på riktigt - och som han simmade!! Han är väldigt lugn och sansad. Ingen panik när botten försvinner under tassarna utan glider bara iväg i vattnet med lugna men effektiva simtag. Minns Gizmo de första gångerna han simmade. Han hade framtassarna mer ovanför ytan än under och till slut såg han inte vart han simmade för allt plaskande...Men ser man på Gizmo i vattnet nu så är det helt annorlunda. Han har så fruktansvärt hög hastighet att Sigge kommer att få svårt att hinna ifatt honom sen.

Sigge 4½ månad gammal:


Gizmo:



Badhund

Gizmo:

Fler vattendroppar

Sååå roligt att fota vattendroppar!!
Så här kommer någon bild till...







Ny kamera!!!

Har länge tyckt att fotografering är sååå roligt.
Dock är man väldigt begränsad med en "vanlig" digitalkamera.
Så äntligen har vi köpt en systemkamera!! =)

Har haft kameran sedan i måndags och har hunnit knäppa en hel del bilder...
Dock kommer det ta ett bra tag innan man lär sig alla inställningar och vad man bör tänka på i vissa situationer osv.
Men några bilder har jag fått till i alla fall:


Gizmo 6½ år


Sigge 4 månader


Vattendroppar


Fler vattendroppar


Rödvinbär


Fler Rödvinbär


Wow!!!

Har idag varit iväg på GRKs Open Show i Sundsvall där Ulla Hägglund dömde.
Åkte iväg med måttliga förväntningar, men kom hem riktigt nöjd!!
Gizmo har inte fått mycket motion de senaste två månaderna men har däremot börjat äta på regelbundna tider sedan Sigge kom hem till oss. Detta har medfört att han gått ner 3 kg. Då han har problem med ryggen så gör det ingen skada att han tappat några kilon och inte heller verkar det skada att han vilat ett bra tag. För idag sprang han mycket bättre än vad han brukar göra. Och det visade sig ju på resultatet kan man säga. =)

Är så otroligt nöjd över hans BIS-vinst!!! Så många gånger han varit placerad som 5 bh, 4 bh, 3 bh och 2 bh - men aldrig har det räckt ända fram till första placeringen. Men idag då kom den! ÄNTLIGEN!! (som Gert Fylking brukar säga).

Så i natt kommer jag nog att sova riktigt gott!!







RSS 2.0