Älskar denna låt!!

Så grymt bra låt!! Få låtar får mig på så bra humör som denna.

Sigge 6,5 mån. + Gizmo 6 mån.

Har idag varit ute och fotat lite. Eller rättare sagt, Marcus har fotat och jag har ställt upp Sigge. =)
När vi var klar upptäckte vi på alla bilder att han var extra hög precis vid ländpartiet och kom sedan fram till att han har extremt mycket päls just där och att det var pälsen som var boven i dramat.
Nu är problemet åtgärdat så förhoppningsvis lyckas vi få lite bättre bilder senare under veckan.
Men här kommer en bild i alla fall.
På bilden är han 6,5 månad.


För skojs skull kan vi ju jämföra med Gizmo när han var 6 månader.
Tyvärr en jättedålig bild - men ändå...


Grattis Maria & Drifwa!!!

Wow!!! Vill bara säga STORT GRATTIS till Maria och Drifwa som gjorde officiell debut idag på SKK int. i Sundsvall!!!
1 junkl, 1 junkk, CK, 1 btkl, CERT och BIM!!!!

Grattis vännen!!! Kram

Jävla gubbe!!!

Åh, måste bara få avreagera mig...

Ett par hus bortanför oss bor en gubbe på runt 75 år med en liten hund. Kan vara en Tibetansk spaniel eller något liknande. Och denna gubbe är inte riktigt hundra kan man säga...

Vi har bekanta som bor i huset bredvid denna gubbe och de är minst lika förbannad som oss...Det händer att när de ska ut med bilen så parkerar gubben sin rullator och sätter sig på den - mitt framför bilen!! Så de får helt enkelt vänta tills han bestämmer sig för att fortsätta sin promenad.

Igår när jag var ute med hundarna (vilket även han var) så ska jag svänga in på en väg där det står en stor buske så man ser inte runt hörnet. Gizmo går som alltid går lös och jag stannar honom innan vi kommer runt hörnet. På andra sidan står gubben med sin rullator och sin hund på väg bort från oss. Men när han ser att vi kommer vänder han sig om, låser bromsarna på rullatorn och sätter sig ner - mitt på trottoaren vända mot oss. Så jag sätter också ner hundarna för att vänta på honom, men till slut orkar jag inte vänta och vänder om. Så fort vi vänder och börjar gå då ställer han sig också upp och fortsätter.

Samma sak hände i morse, på exakt samma ställe...Gubbjäveln sätter sig ner mitt framför en så att man inte kan gå!! Dock var jag så förbannad att jag helt enkelt tog hundarna, gick ut i vägen och svängde in på trottoaren bakom honom. Då ställer han sig upp och börjar gå...

Kan inte människor skaffa ett vettigare liv än att djävlas med andra???
Vad får denna jävla gubbe ut av att hela tiden vara tvärs emot alla andra...?
Någon gång kommer han att få sig en fin utskällning...

Shakira - Ojos Asi


RSS 2.0